Murermester Tonny Erleben ApS

Grundlagt i 1996 af Tonny Erleben

Murermester Tonny Erleben er grundlagt i 1996 af Tonny, der har været i faget siden 1987. Siden grundlæggelsen har Tonny fået hjælp til opgaverne af en lang række dygtige lærlinge.

Om os

Murermester Tonny Erleben ApS bliver til dagligt drevet af Tonny Erleben, som har 37 års erfaring inden for branchen. For os er det vigtigt at følge med tiden og udvikle os, men også at kunne gå tilbage til det oprindelige, gamle murerhåndværk. Det har i dag gjort os til dygtige håndværkere inden for bevaringsværdige og fredede bygninger. Vores opgaver spænder vidt – lige fra hovedentreprenør på større projekter til mindre opgaver.

Siden grundlæggelsen i 1996 har vi udlært 15 lærlinge. Tonny mener, at det er vigtigt at støtte op om unge mennesker og sørge for, at de kommer godt på vej med en god og stabil uddannelse.

Bæredygtighed og miljøhensyn

I en tid, hvor bæredygtighed er mere relevant end nogensinde før, har Murermester Tonny Erleben ApS også forpligtet sig til at arbejde med materialer og metoder, der mindsker miljøbelastningen. Vi stræber efter at minimere spild og anvende genbrugsmaterialer, hvor det er muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten af det færdige produkt. 

Kvalitetsarbejde

Vores medarbejdere yder altid kvalitetshåndværk – uanset opgave. Vi hjælper med opgaver som facadearbejde, køkken, bad, tagarbejde og meget andet. 

Kundetilfredshed

Vi gør altid vores ypperste for at give vores kunder en god oplevelse ned til mindste detalje. Det indebærer naturligvis også, at vi altid overholder vores aftaler. 

Resultater

Når du er tilfreds – er vi tilfredse.  Derfor vægter vi en god dialog, så vi hurtigt kan afdække dine ønsker og behov og levere et stykke arbejde, der matcher dem.

Udfyld formularen

Få et uforpligtende tilbud